SUV huren Paramaribo

Reserveer voor je vakantie in Suriname nu alvast je huurauto. Bij SUV huren Paramaribo ben je aan het juiste adres voor een goede betrouwbare huurauto. Je hebt keuze uit verschillende huurauto’s in verschillende prijscategorieën.

Vooraf reserveren is makkelijk, vul het reserveringsformulier op onze site in en verzend je aanvraag. Ook kan je ons telefonisch bereiken, persoonlijk contact stellen wij zeer op prijs en zo heb je nog sneller een antwoord op je vraag.

Toyota Vanguard

5 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€47,50 per dag

Nissan X-Trail

5 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€47,50 per dag

Nissan Murano

5 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€37,50 per dag

Toyota Kluger

7 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€37,50 per dag

Nissan X-trail

5 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€32,50 per dag

Mitsubishi Pajero

4 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€29,50 per dag

Auto huren Suriname

Je kunt in Suriname, jezelf verplaatsen met het openbaar vervoer of met een taxi. Houdt er wel rekening mee dat het openbaar vervoer in Suriname niet zo gestructureerd is als hier in Nederland en nogal tijdrovend is.

Wil jij meer vrijheid huur dan een auto. Met een huurauto kan je zelf je route uitstippelen hierdoor heb je de vrijheid om te gaan en te staan waar en wanneer jij wilt en maak jij je Suriname trip onvergetelijk.

Je kunt de huurauto natuurlijk gebruiken voor de dagelijkse boodschappen zoals groenten, fruit, vis en specerijen die je dan koopt op de plaatselijk markt. Maar ben je in Suriname dan is er meer te zien dan alleen Paramaribo.

Suriname heeft een rijke geschiedenis wat je in heel Suriname kan zien. Maak een roadtrip naar de Jodensavanne of naar een van de plantages om te leren over de slavernij periode.

Huur nu je SUV

De ideale auto voor jouw roadtrip is toch wel een SUV. Bij autohuursuriname.nl huur je al een SUV vanaf 32,50 euro per dag. Een SUV kenmerkt zich over het algemeen doordat het een wat grotere robuustere auto is.

De auto´s zijn hoger en daardoor heb je een beter zicht op de weg en het verkeer wat in Suriname nogal chaotisch kan zijn. De auto is van binnen lekker royaal waardoor iedereen een lekkere comfortabele zit heeft.

Ook als je met je gezin of je familie op pad gaat is er plaats voor iedereen en kan er voldoende bagage mee in de kofferruimte.
Bij SUV huren Paramaribo kan je kiezen uit meerdere SUV´s.

Wij hebben SUV´s in eigenbeheer maar doen ook de bemiddeling voor plaatselijk autoverhuur partners. Hierdoor hebben wij een groot aanbod.

Reserveer hier direct >> je huurauto in Suriname!

Waarom kiezen voor SUV huren Paramaribo

  • De huurauto’s zijn goed verzekerd en onderhouden. Je rijdt de auto kilometervrij en een tweede bestuurder is gratis.
  • Wij zijn telefonisch, via email of whatsapp makkelijk bereikbaar. Wij hebben een aanspreekpunt in Nederland en in Suriname.
  • Bij ons kan je vooraf je auto reserveren en via een Nederlandse bankrekening betalen. Dus geen gedoe met een creditcard of extra contant geld meenemen.
  • Doordat je vooraf alles regelt kan je bij aankomst direct door naar je bestemming en volop genieten.

Haal en breng service van SUV huren Paramaribo

Wij bieden ook een haal en breng service van en naar vliegveld Zanderij (Paramaribo-Johan Adolf Pengel Airport).

Dit betreft een extra service tegen betaling. Je wordt dan naar de huurauto in Wanica gebracht waar de overdracht rustig en relaxt plaats vindt.

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218