Prijzen - auto huur Suriname

Prijzen auto huur Suriname; vind hier overzichtelijk en snel onze huurauto’s en de daarbij behorende huurprijs.

De vermelde prijs is per dag, inclusief verzekering, afkoop eigen risico en vrije kilometers. Je kunt dus ongelimiteerd genieten van Suriname! De brandstof moet je wel zelf betalen!

Klik op de button “meer info” voor meer informatie over de aangeboden huurauto! Zodra je een keuze hebt gemaakt klik dan op de button “reserveren”. Let op je reservering is nog niet definitief het betreft een aanvraag.

Mitsubishi Pajero

4 personen €27,50 per dag

Nissan X-Trail

5 personen €30,- per dag

Toyota Kluger

7 personen €35,- per dag

Toyota Noah

8 personen €37,50 per dag

Tarieven AUTOHUURSURINAME.NL

Wat kost een auto huren in Suriname? Naast de huurprijs per dag betaal je per reservering 24,95 euro reserveringskosten. De borg is 250 euro. Deze ontvang je, nadat je de auto weer bij ons hebt ingeleverd en deze door ons is gecontroleerd, binnen 3 werkdagen terug.

De borg wordt alleen geretourneerd indien de auto schadevrij bij ons is ingeleverd.  Klik hier om de algemene voorwaarden die wij hanteren te bekijken zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Nissan Murano

5 personen €39,50 per dag

Toyota Alphard

8 personen €42,50 per dag

Toyota Vanguard

5 personen €45,- per dag

Nissan Xtrail

5 personen €47,50 per dag

Frequently Asked Questions - Veelgestelde Vragen

Vaak zijn vragen eerder aan ons gesteld, kijk daarom eerst even hieronder of jouw vraag erbij staat.

Heb jij je antwoord (nog) niet gevonden of is jouw vraag na het lezen van de site nog niet beantwoord neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen jou graag op weg, hier én in Suriname! 

Je kunt bij ons contant betalen of overschrijven naar een Nederlandse bankrekening. Betalen per creditcard is niet mogelijk en niet noodzakelijk om een auto te kunnen huren.

Als je een auto bij ons huurt dan zijn de volgende zaken inbegrepen bij de huurprijs:

– Onbeperkt vrije kilometers
– Laag eigen risico €250,- per gebeurtenis

De volgende zaken zitten niet bij de huurprijs in:

– Brandstof die je verbruikt (auto altijd inleveren met zelfde hoeveelheid als toen je de auto in ontvangst nam)
– Schoonmaakkosten (auto inleveren in de staat zoals je hem meekrijgt)
– Geen dekking op schade aan persoonlijke bezittingen en/of lading
– Geen dekking op diefstal van persoonlijke bezittingen en/of lading
– Geen dekking op persoonlijke schade of bedrijfsschade (inkomstenderving) voortkomend uit pech en/of schade
– Verlies van autopapieren en/of sleutels
– Aantoonbaar misbruik, nalatigheid of ondeskundig handelen
– Alle vormen van schades
– Schade veroorzaakt door het gebruik van verkeerde vloeistoffen en/of brandstof
– Verkeersboete die niet voldaan is. In het geval van een boete verleggen wij deze naar de hoofdhuurder

Wat kost auto huren in Suriname? Een compact SUV of vergelijkbaar is het meest geboekte type huurauto in Suriname.

Voorbeeld: je wilt 14 dagen een Mitsubishi Pajero huren. De huurprijs per dag is €27,50 x 14 dagen = €385,- euro. De reserveringskosten bedragen €24,95. De totaalprijs is dan €409,95 euro inclusief verzekeringen, exclusief brandstof.

De minimale huurperiode voor het huren van een auto via onze website is 14 dagen.

Bij Auto-huren-suriname.com is de minimum leeftijd 25 jaar en dient de huurder minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Behalve een geldig rijbewijs dien je ook in het bezit te zijn van een geldig paspoort of ID-kaart.

Ja. Je kunt kosteloos een tweede bestuurder aanmelden. Deze bestuurder dient zich bij het tekenen van het contract aan te melden met een geldig rijbewijs.

De borg is om onverwachte kosten tijdens de verhuurperiode te dekken. Denk bijvoorbeeld aan schade of diefstal van de auto. Als er geen sprake is van schade of diefstal tijdens de verhuurperiode dan zijn er behalve de prijs voor verhuur uiteraard geen extra kosten.

Ja dat kan, je kunt bij ons ook vooraf betalen via de bank. Betalen per creditcard is niet mogelijk en niet noodzakelijk om een auto te kunnen huren.

De borg is €250,- euro.

Auto’s zijn pas definitief gereserveerd na aanbetaling via bank. De hoogte van de aanbetaling is afhankelijk van het model en het aantal dagen.

De huurauto’s zijn goed verzekerd. Bij kosten aan de huurauto, voortvloeiend uit een ongeluk, aanrijding, diefstal, inbraak of vernieling, wordt een eigen risico van maximaal €250,- per gebeurtenis verhaald op de huurder van het voertuig.

Bij Auto-huren-suriname.com hoef je de kilometerstand niet in de gaten te houden: je huurt kilometervrij en hebt dus een huurauto met ongelimiteerde kilometers tot je beschikking!

Nee, tenzij je dit vooraf hebt aangegeven en wij in het bezit zijn van een geldig kopie rijbewijs van de extra bestuurder. Er zitten geen kosten aan het opgeven van een tweede bestuurder.

Nee, het betreft een reserveringsverzoek. Wij nemen jouw aanvraag in behandeling en kijken of de gewenste auto in de door jou aangevraagde periode beschikbaar is. Je krijgt altijd een bevestiging van ons. Is de door jou gekozen auto niet beschikbaar? Dan bekijken we in goed overleg of we een alternatief kunnen bieden.

Nee, het is niet toegestaan om in onze huurauto’s te roken. Als wij bij inname van de huurauto constateren dat er toch in gerookt is, dan laten wij de auto reinigen. De reinigingskosten worden doorberekend aan de hoofdhuurder.

Wij verwachten dat je de auto weer met eenzelfde hoeveelheid benzine inlevert zoals bij ingebruikname.
Je levert de huurauto op de vooraf afgesproken retourdatum en tijd in. Mocht je daar van afwijken neem dan contact met ons op om onnodig kosten te voorkomen.

Wij verwachten tevens dat je de auto in minimaal dezelfde staat retourneert. Schoon mee is dus schoon terug. Van binnen én van buiten. Verder is het wel zo handig dat je privébezittingen verwijderd uit de auto voordat je deze bij ons inlevert. Indien er sprake is van schade, ongeacht klein/groot of schuld/geen schuld, altijd melden bij het inleveren van de auto.

Helaas is het voor ons niet mogelijk om de huurauto naar Zanderij te brengen. Wij bieden, tegen betaling, een haal en breng service van en naar Airport Johan Adolf Pengel. Wij halen je op en brengen je vervolgens naar de plek waar de huurauto gestald staat. Hier vindt dan op een rustige plek de overdracht plaats en wordt alles administratief afgehandeld.

Onze huurauto´s staan op Leiding 10A in Wanica.

Liever niet. Bauxiet is niet goed voor onze auto´s. Toch ontkom je er soms niet aan, aangezien er nog steeds onverharde (bauxiet) wegen zijn.

Zorg altijd dat je de auto direct ontdoet van het vuil als je op een bauxietweg of zandweg hebt gereden. Dit is voor het behoud van onze auto’s en zorgt dat ze netjes blijven. Indien de auto vol met bauxietstof bij ons wordt ingeleverd zullen wij schoonmaakkosten in rekening brengen.

Helaas zit er in de huurauto meestal geen navigatie. Google Maps bied je de mogelijk om te navigeren zonder internet.

Kijk hier voor de uitleg: https://autohuursuriname.nl/google-maps-offline-gebruiken/

Doe dit thuis in Nederland al via de wifi, zodat je zeker bent dat het goed gebeurt en het je geen data kost. Bijkomend voordeel is dat je het direct kan gebruiken!

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218