Nissan Murano huren Paramaribo €37,50 per dag

Je kunt kiezen voor het huren van een Nissan Murano, een cross-over die opvalt door zijn stoere uitstraling, hoge instap, vierwielaandrijving en ruimte voor 5 personen. Deze auto is voorzien van luxe en comfort en wordt aangedreven door een krachtige 3.5-liter V6 benzinemotor.

Nissan Murano huren Paramaribo
Nissan Murano €37,50 per dag

Een cross-over is eigenlijk een mix van twee autotypes, namelijk een  SUV en een gewone personenauto.

Het gevoel van luxe komt vooral tot uiting in het interieur. Het dashboard vertoont dezelfde gedurfde vormen als dat van de X-Trail en toont aan dat een doordacht en elegant eindresultaat mogelijk is, zelfs zonder de conventionele regels te volgen.

De achterbank is volledig bekleed met leer en zo zacht dat passagiers er meteen in wegzakken. Hoewel de rugleuning van de achterbank verstelbaar is, geldt dit niet voor het zitvlak.

Nissan Murano huren Suriname
Nissan Murano huren Suriname

Nissan Murano huren Suriname €37,50 per dag

Hoewel de Murano niet ontworpen is als terreinwagen, heeft hij standaard vierwielaandrijving. In normale omstandigheden wordt alle kracht van de motor naar de voorwielen gestuurd. Pas wanneer nodig, springen de achterwielen bij.

Het onderstel, de bodemvrijheid, bescherming van de bodem, banden en het karakter van de motor maken de Murano niet geschikt voor serieuze off-road avonturen. De vierwielaandrijving dient voornamelijk als een actieve veiligheidsvoorziening die van pas komt bij gladde wegomstandigheden.

Autohuur Suriname

Dus, je denkt eraan om Suriname te verkennen? Geweldig! Als je nog niet zeker weet hoe je dat wilt doen, heb ik een topidee: huur een Nissan Murano! Serieus, dit ding is als je beste maatje dat altijd klaar staat om je overal naartoe te brengen, van de bruisende straten van Paramaribo tot de verborgen pareltjes die het land te bieden heeft.

Je zult dol zijn op die standaard vierwielaandrijving, perfect voor de wisselende wegen van Suriname. Of je nu de stad uit gaat voor een dagje sightseeing of een ritje maakt naar het groene binnenland, de Murano staat voor je klaar.

InterWens
Auto-huren-suriname.com
Leiding 10A Paramaribo – Wanica (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218